ÎNAPOI

Noaptea Muzeelor 2023

A trecut și Noaptea Muzeelor 2023. Rămânem cu nostalgia unor clipe de neuitat petrecute în compania dragilor noștri râmniceni, prezenți în număr impresionant la eveniment.
Patru expoziții de autor au făcut deliciul publicului, prezent în muzeu chiar și după miezul nopții! Acestea sunt:
„ABISAL 22” – Florin Menzopol, Buzău -, prezentată de renumitul critic de artă, Pavel Șușară, aflat pentru prima oară la Râmnicu Sărat;
„NOTE DE CĂLĂTORIE”- Petre Chirea, București -, prezentată de Ana Amelia Dinca; „DE ODOR ȘI LACRĂME” – Cornel Vana , Turda-, prezentată, de asemenea, de criticul de artă, Ana Amelia Madalina Dinca, expoziție care a oferit un emoționant moment muzical al sopranei Dana Caraman;
„POLITIKUM”- @Marian Avramescu, Ploiești- expoziție care va fi vernisată pe data de 19 mai, dar care a fost deschisă în mod special pentru publicul acestui minunat eveniment!
Mulțumim tuturor artiștilor care au expus, criticilor de artă care au onorat cu prezența lor superba noastră manifestare, personalităților publice locale a căror prezență numeroasă a evidențiat încă o dată cât de importantă este dezvoltarea culturii în orașul nostru, și, nu în ultimul rând, publicului numeros din Râmnicu Sărat , Buzău, București, de asemenea surprinzător de numeros!

Muzeul Municipal „Octavian Moșescu” Râmnicu Sărat © 2020. Toate drepturile rezervate.
Termeni și condiții / GDPR

Created by Hefa Real Media

Facebook