ÎNAPOI

INVITAȚIE LA FILM

În cadrul proiectului „Zilele Filmului Românesc” inițiat de Muzeul Municipal „Octavian Moșescu” Râmnicu Sărat în parteneriat cu UARF – Uniunea Autorilor și Realizatorilor de Film din România, vă invităm să vizionați împreună cu noi filmul „Orient Express” (Dramă, 2003, 115 min.)
Locație: Curtea Complexului Brâncovenesc Râmnicu Sărat
Ora: 19.30
Adaptare după romanul „Prințul” de Tudor Teodorescu-Braniște.
Regie: Sergiu Nicolaescu
Scenariu: Sergiu Nicolescu, Ioan Cărmăzan
Actori Principali: Sergiu Nicolaescu, Maia Morgenstern, Gheorghe Dinică
„Acţiunea filmului se petrece între anii 1911 şi 1935 şi este împărţită în două etape. Între 1911 şi 1916 Prinţul Andrei Morudzi este prins în vârtejul vieţii mondene la Paris şi Monte Carlo, tocându-şi averea pe jocuri de noroc, femei, călătorii şi petreceri. Viaţa îi este marcată în această perioadă de frumoasa Isabelle, un conte rus şi seducătoarea Adrienne de Raval.
În 1935 Prinţul trăieşte izolat în castelul lui din România. Mai are doar castelul ajuns aproape o ruină, pe Costache omul său de încredere şi trei cai superbi. Orient Express-ul, trenul care altădată îl ducea spre viaţa strălucitoare de la Paris şi care trece prin mijlocul moşiei lui de la Moruzeni, îi aduce în permanenţă aminte de anii petrecuţi în străinătate. Încercând să trăiască, nu doar din amintiri, Prinţul intră în legătură cu familiile din oraşul vecin şi, fără să vrea, va stârni o adevărată dramă printre vecinii săi.”
Intrarea este liberă!

Muzeul Municipal „Octavian Moșescu” Râmnicu Sărat © 2020. Toate drepturile rezervate.
Termeni și condiții / GDPR

Created by Hefa Real Media

Facebook