Luni: Închis; Marți-Duminică: 9.00 - 15.30 (ultima intrare)

Social Connect

ÎNAPOI

Expoziții ce pot fi vizitate la Muzeul Municipal Râmnicu Sărat în luna septembrie 2016

Odată cu redeschiderea, din 2016, a expozițiilor permanente și temporare ale Muzeului Municipal Râmnicu Sărat, în luna septembrie 2016, puteți vizita următoarele expoziții:

  • Expoziția permanentă de etnografie, găzduită în patru încăperi la etajul sediului instituției;
  • Expoziția permanentă dedicată istoriei pompierilor râmniceni, proiect susținut și realizat cu sprijinul Muzeului Național al Pompierilor Foișorul de Foc, ISU Giurgiu, ISU Buzău și cu aportul plt. adj. (r.) Drâstaru Costică;
  • Expoziția permanentă de artă plastică, găzduită în opt încăperi de la etajul Casei Domnești, conceptul tematic și amenajarea expoziției fiind făcute sub îndrumarea cercetătorului Alexandru Măciucă.

Notă: până în luna noiembrie 2016, vizitarea acestei expoziții se poate face numai cu programare prealabilă;

  • Expoziția temporară Roci și flori de mină. Datorită cererilor venite de la cadrele didactice, fiind hotărâtă menținerea acestei expoziții, până la sfârșitul lunii octombrie;
  • Exponatul lunii – în fiecare lună, în jurul datei de 20, fiind expus un nou obiect din colecția Muzeului și povestea sa.

 

De asemenea, vă invităm să vizitați curtea interioară a Complexului Brâncovenesc din Râmnicu Sărat, monument istoric de categoria A, ridicat în timpul domniei lui Constantin Brâncoveanu și restaurat recent.

 

Tarif de vizitare:

Bilet întreg – 2 lei.

Preșcolari, elevi și studenți – 1 leu.

 

Pentru orice altă informație, vă rugăm să ne contactați!

 

Muzeul Municipal „Octavian Moșescu” Râmnicu Sărat © 2020. Toate drepturile rezervate.
Termeni și condiții / GDPR

Created by Hefa Real Media

Facebook