ÎNAPOI

EXPOZIȚIE OMAGIALĂ DE ZIUA FEMEII – Marți, 8 MARTIE, ora 10.00

Am ales ca expoziția de 8 Martie de anul acesta să cuprindă creații plastice realizate doar de pictorițe femei, pentru a puncta încă o dată, importanța acestei zile dedicate, întru totul, femeii.
Vali – Irina Ciobanu, Victoria Cornelia Dedu, Stela Garștea-Filip, Maria Jardă, Lucia Juncu, Corina Preda- Perianu,l și Carmen Văideanu – artistele participante la această expoziție – sunt nume care fac cinste picturii noastre contemporane și care au ales ca printre subiectele creațiiilor lor să acorde un prm-plan femeii atât ca reprezentantă a frumosului cât și a calităților sufletești deosebite.
„Primavara in suflet” este un omagiu adus femeii din zilele noastre si din toate timpurile, de lângă noi sau din lumea largă, femeii-copil, femeii – adult, femeii mature, cea fără de care viața nu ar avea sens sau fără de care nici nu am exista. Expoziția „Primavara în suflet” semnifică atât importanței femeii în viata fiecăruia dintre noi , fie cât este vorba de mamă , soție , fiică, prietenă, cât și speranța într-o lume mai bună pentru ele și prin ele, pentru noi toți. Să ne trăiești, FEMEIE!

Muzeul Municipal „Octavian Moșescu” Râmnicu Sărat © 2020. Toate drepturile rezervate.
Termeni și condiții / GDPR

Created by Hefa Real Media

Facebook