Luni: Închis; Marți-Duminică: 9.00 - 15.30 (ultima intrare)

Social Connect

ÎNAPOI

Expoziția de pictură „Mon amour, plein air. Trasee cromatice”

Vineri, 21 mai 2021, ora 13, va avea loc în Sala Turnului Casei Domnești din cadrul muzeului nostru, vernisajul expoziției de pictură „Mon amour, plein air. Trasee cromatice”, cu lucrări aparținând pictorilor Ioana Crăciun Dobrescu și Ioan Oratie, doi artiști reprezentativi ai plasticii contemporane. La vernisaj vor fi prezenți ambii pictori, precum și criticul de artă Roxana Păsculescu.

UPDATE 21 mai 2021

Într-o atmosferă deosebită muzeul nostru a deschis astăzi expoziția „Mon amour, plein air. Trasee cromatice”, cu peste șaizeci de lucrări, majoritatea peisaje, realizate de pictorii Ioana Crăciun Dobrescu și Ioan Oratie.
Bucuria a fost imensă la constatarea faptului că interesul pentru oferta muzeistică este în continuă creștere. Publicul numeros a fost încântat de calitatea picturilor celor doi artiști, dar și de alocuțiunile prezentatorilor. Au luat cuvântul cei doi pictori, doamna Roxana Păsculescu – critic de artă, domnul profesor Traian Cristea, precum și domnul viceprimar, Florian Nicolae și directorul muzeului, Alexandru Măciucă.
Mulțumim tuturor participanților și vă invităm să vizitați expoziția.

Muzeul Municipal „Octavian Moșescu” Râmnicu Sărat © 2020. Toate drepturile rezervate.
Termeni și condiții / GDPR

Created by Hefa Real Media

Facebook