ÎNAPOI

ATELIER DE CONFECȚIONAT FELICITĂRI

Ești elev în ciclul gimnazial la una din școlile râmnicene? Te poți înscrie la Atelierul de confecționat felicitări dedicate „Zilei Internaționale a Femeii” organizat de Muzeul Municipal Râmnicu Sărat.

Ne propunem să selectăm un număr de 24 de elevi motivați, elevi pe care-i vom grupa în două echipe de lucru și care vor participa în perioada 15-28 februarie 2017 la un număr de 4 ateliere cu durata de 50 minute fiecare.

În cadrul atelierelor se vor folosi tehnici mixte de modelare a hârtiei, elevii având ocazia să-și dezvolte atenția, abilitățile practice și creativitatea.

Cele mai frumoase felicitări realizate în urma derulării atelierelor vor face obiectul unei expoziții ce va fi amplasată în holul Primăriei Municipiului Râmnicu Sărat  pe parcursul lunii martie. De asemenea, în urma parteneriatului cu Biroul de Îndrumare și Sprijinire a Unităților de Învățământ din cadrul Primăriei Municipiului Râmnicu Sărat și Școala nr. 2, produsele realizate pot fi expuse la Târgul Micului Meșteșugar și Antreprenor.

Înscrierile încep în ziua de 7 februarie și se încheie pe 12 februarie. Acestea pot fi depuse  la sediul Muzeului Municipal Râmnicu Sărat, din str. Primăverii, nr. 4, de unul din părinți/tutore, care va completa, obligatoriu, acordul părinților!

Locuri disponibile: 24, selecția făcându-se conform criteriilor și în ordinea înscrierii!

 

Muzeul Municipal „Octavian Moșescu” Râmnicu Sărat © 2020. Toate drepturile rezervate.
Termeni și condiții / GDPR

Created by Hefa Real Media

Facebook