Breaking News
Home » Expoziţii » Încă două săptămâni!
Încă două săptămâni!

Încă două săptămâni!

Expoziția temporară de artă plastică „Pictori de azi ai Balcicului, acasă la Octavian Moșescu”, ce reunește creațiile a 12 pictori contemporani, va mai rămâne pe simezele din Casa Domnească doar două săptămâni.

Iubitorii de frumos pot vizita această expoziție, conform următorului program:

Luni – Joi: 09:00-16:00;

Vineri – 09:00-14:00;

Sâmbătă – Duminică, pentru grupuri, programate în prealabil, în intervalul 09:13:30.

De asemenea, expoziția personală de pictură a artistei Ecaterina Irimia, alcătuită, în mare parte, din creații ce amintesc Râmnicul anilor 1980-1990, va mai putea fi vizitată doar cinci zile, conform următorului program:

Luni – Vineri: 09:00-16:00;

Sâmbătă – Duminică: 09:13:30.

La Muzeul Municipal mai pot fi vizitate: exponatul lunii, expozițiile permanente de etnografie, artă plastică și istoria pompierilor, precum și expoziția temporară dedicată costumului popular românesc.

Muzeul Municipal Râmnicu Sărat oferă vizitatorilor care nu se pot încadra în programul de mai sus posibilitatea aprobării unei programări în afara programului normal de vizitare, programare făcută cu minimum 48 de ore înainte, la sediul Muzeului Municipal, din str. Primăverii, nr. 4 sau la adresa de e-mail: muzeulrms@yahoo.com.

 

About muzeulrms

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top