Breaking News
Home » Informații » Nu arunca trecutul, adu-l la Muzeu!
Nu arunca trecutul, adu-l la Muzeu!

Nu arunca trecutul, adu-l la Muzeu!

Muzeul Municipal Râmnicu Sărat vă invită să contribuiți la extinderea colecției muzeale de obiecte și documente din perioada comunistă!

16443624_1339790282709775_203176_nCu siguranță că majoritatea dintre dumneavoastră are încă acasă lucruri vechi, din tinerețe, din copilărie sau moștenite. Dacă nu mai aveți nevoie de ele, aduceți-le la Muzeu, pentru ca împreună să putem recupera un trecut istoric relativ recent, despre care tot mai mulţi vorbesc, dar care pare din ce în ce mai necunoscut!

Sprijinul dumneavoastră este foarte important pentru noi! Puteți aduce orice fel de obiecte din perioada comunistă, de la aparate de radio, cărți de propagandă, afișe, panouri, gazete de perete, diplome, uniforme şcolare, decorații, manuale, fotografii, reviste, ziare vechi, până la jucării sau obiecte de uz caznic și gospodăresc.

De asemenea, obiectele mai vechi, din perioada de dinainte de 1945, sunt binevenite: documente, cărți poștale, fotografii, presă, obiecte casnice.

Și chiar dacă nu aveți nimic de adus, vă așteptăm să ne treceți pragul, să vizitați expozițiile noastre și Complexul Brâncovenesc din Râmnicu Sărat!

About muzeulrms

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top