Breaking News
Home » 2015 » octombrie

Monthly Archives: octombrie 2015

Rezultatele la proba scrisă pentru ocuparea postului de Conservator M II

scan00060001

Interviul va avea loc Vineri, 30 octombrie 2015, ora 10.00, la Centrul Cultural Florica Cristoforeanu Râmnicu Sărat, str. Tudor Vladimirescu, nr. 20. Contestațiile la proba scrisă se depun la secretariatul comisiei, la aceeași adresa, până pe 29.10.2015, ora 16.00. Read More »

ANUNȚ

Muzeul Municipal Râmnicu Sărat scoate la concurs postul vacant contractual de execuţie de Aministrator, studii medii cu diplomă de bacalaureat, treapta I. Condiţiile de participare la concursul pentru ocuparea postului vacant de administrator, studii medii cu diplomă de bacalaureat, treapta I, în cadrul Muzeului Municipal Râmnicu Sărat:   Condiţii generale de participare la concurs – poate participa la concurs persoana ... Read More »

ANUNȚ

Muzeul Municipal Râmnicu Sărat scoate la concurs postul vacant contractual de execuţie de conservator, studii medii cu diplomă de bacalaureat, treapta II. Condiţiile de participare la concursul pentru ocuparea postului contractual vacant de execuție de conservator, tr. II, studii medii, în cadrul Muzeului Municipal Râmnicu Sărat: Condiţii generale de participare la concurs – poate participa la concurs persoana care: a) ... Read More »

Scroll To Top